Cautare

2864 de rezultate pentru "dou accidente rutiere pe dn 79 arad timi oara" (4.35 secunde)
De asemenea, au fost folosite peste 480 de radare, multe dintre acestea fiind amplasate in sistem cascada in zonele cu risc ridicat de accidente pe fondul vitezei nelegale, precum si pe acele tronsoane de drum pe care, din cauza configuratiei, se poate depasi cu mult limita de viteza legal admisa.
Pe primul loc in acest clasament tragic se afla Sectorul 1, cu 97 de accidente grave. Sectorul 2 se regaseste pe locul 2 cu 83 de accidente, anul trecut.
5 greseli pe care le fac pana si cei mai experimentati soferi 1. ... Nesemnalizarea directiei de mers Iata un top 5 al celor mai des intalnite greseli pe care le fac soferii in trafic:
- Medicul care da avizul poate fi tras la raspundere - Legea se aliniaza la UE - Riscul de accidente creste exponential Conform unui ordin de ministru, incepand cu anul viitor, soferii care au probleme cu inima sau diabet nu vor mai putea conduce.
Pentru ca gandirea este un adevarat fenomen pentru unii si mai grav este ca nu-l deslusesc si din ceea ce au pe umeri iese numai prostia.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
vie a viziunii sale creatoare şi a nobilelor idealuri pe care le-a însufleţit, tovarăşul Nicolae Ceauşescu revine, după ... cu două ... de lucru pe scena Teatrului „Fani Tardini”, cu prilejul aniversării prin muncă
Un copil ceva mai mare, de pe la liceu, va răspunde aceleiaşi intrebări cu "sigur nu e un gen de muzică ... Ăştia mai tineri, de vreo douăzeci şi ceva de ani, care nu au apucat să
Pentru a fi valabile pe teritoriul statelor membre, asigurarile vor ingloba actuala Carte Verde. ... Scumpirea politelor ar fi determinata de faptul ca acestea ar include si asigurarea Cartea Verde, valabila pe intreg teritoriul Comunitatii Europene.
La finele anului 2007, CSA a emis Ordinul 11/2007 referitor la punerea in aplicare a Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule.
Banciu, declaratii neasteptate despre moartea lui Iovan si a studentei Radu Banciu a vorbit, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii sale de pe B1 TV, despre accidentul aviatic care a avut loc in Muntii Apuseni.
Principalele echipamente vizate sunt telefoanele mobile care, din cate se pare, sunt un factor care favorizeaza producerea de accidente rutiere in care sunt implicati pietoni. De pe lista produselor interzise fac parte player-ele mp3, consolele portabile de jocuri, precum si celelalte produse electronice care ar putea distrage atentia tracatorilor.
Ziua de 24 iulie a fost nefasta, 13 oameni pierzandu-si viata in accidente rutiere grave, iar alte 31 de persoane fiind grav ranite, cu un total de 29 de accidente.
Statistic, in luna august au loc cele mai multe accidente. Titi Aur, expert in conducere defensiva, a explicat la Antena 3 care sunt principalele cauze ale tragediilor de pe soselele din Romania, dar si motivul pentru care Autostrada Soarelui a devenit drumul mortii.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal.
Trei persoane au fost ranite, luni, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7, in localitatea hunedoreana Simeria, si in care au fost implicate doua autoturisme si un microbuz in care se aflau noua persoane.
Nimic nu poate descrie altfel ceea ce s-a intimplat saptamina trecuta pe soselele tarii. Incepind de luni si pina duminica nu a existat zi in care sa nu se vorbeasca despre accidente de circulatie.
Liberalul care a candidat la presedintia Consiliului Judetean Arad impotriva unui democrat si fara a avea sprijin politic a fost exclus din Consiliul Judetean de Conducere (CJC) al Aliantei D.A. PNL-PD, a declarat ieri presedintele PNL Arad, Titu Gheorghiof.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie:
Purtatorul de cuvant al PNL Eugen Nicolaescu a declarat marti seara ca s-a decis, in sedinta Biroului Permanent Central al organizatiei sale, sanctionarea vicepresedintelui Consiliului Judetean (CJ) Arad, Gavril Popescu.
google-analytics.com